Doi timișeni, prinși după ce au furat din două hale din Șagu și Secusigiu

by Dana B.

Polițiștii Secției nr.1 Rurale Arad au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unor furturi cu un prejudiciu de peste 130.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 4/5 aprilie 2017, prin tăierea gardului împrejmuitor și forțarea sistemului de asigurare, bărbații de 33 și 28 de ani, ambii din județul Timiș, ar fi pătruns în incinta unei hale de pe raza localității Șagu, de unde ar fi sustras erbicide, fungicide și semințe de porumb, în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că cei doi, în noaptea de 8/9 mai a.c., profitând de lipsa gardului împrejmuitor, ar fi pătruns în incinta unei alte hale de pe raza localității Secusigiu, de unde ar fi sustras un aparat de sudură, două polizoare unghiulare și recipiente pentru erbicide, cauzând un prejudiciu în valoare de peste 30.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventive sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Facebook Comments