DOI SOFERI BETI AU PRODUS ACCIDENTE RUTIERE

by Cosmin Mihuta
Poliţiştii arădeni au depistat, ieri, două persoane care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi au produs accidente rutiere.
În jurul orelor 23:45, în timp ce conducea autoturismul marca Ford, pe DJ 708B, din direcția Covăsânț-Ghioroc, N. CLAUDIU, de 42 ani, din judeţul Hunedoara, a pierdut controlul direcției de mers şi s-a lovit de zidul unui imobil din localitatea Covăsânț. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În  jurul orelor 0215 , în timp ce a condus un autoturism marca BMW , pe strada Cetății, din municipiul Arad, C. CLAUDIU, de 32 de ani, din Arad, a pierdut  controlul asupra volanului si a  intrat in coliziune cu un stilp de  electricitate. În urma impactului, a fost rănită uşor R. N., de 20 ani, din Arad, care se afla pasageră, pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările, pe numele celor doi conducători auto fiind întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală, respectiv distrugere.

.

Facebook Comments