Doi români au vândut permise de conducere false timp de trei ani

by Florian Popa

Doi bărbați au fost reținuti după ce timp de trei ani au falsificat zeci de permise. Polițiștii și-au dat seama abia acum, după ce i-au oprit pe șoferii care le-au prezentat permise false. Falsificatorii de permise erau căutați de multă vreme de polițiști, mai exact din 2020 când oamenii legii au depistat în trafic o persoană care avea permis falsificat, scrie antena3.ro.
Pornind de la acest caz, polițiștii au extins cercetările, au început să strângă probe și, ulterior, au reușit să identifice și să-i rețină pe cei doi autori ai permiselor falsificate.
Este vorba de un bărbat de 59 de ani din Brașov și un sibian în vârstă de 46 de ani. Aceștia sunt bănuiți că în perioada 2019-2022, ar fi falsificat permise de conducere și ar fi intermediat obținerea de documente false.
În urma unor percheziții în locuințele celor doi bărbați, polițiștii au descoperit mai multe permise de conducere false în curs de expertizare. Ambii bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore și urmează să fie cercetați pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate