Doi refugiați au fost depistați de polițiști în Gara C.F.R. Curtici

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în Gara C.F.R. din orașul Curtici, doi cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
În data de 11.09.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.
Pe parcursul misiunii, au fost identificați, în Gara C.F.R. din orașul Curtici, doi cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Maroc și Irak, în vârstă de 30, respectiv 45 de ani.
După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.
În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

Facebook Comments