DOI HOTI AU FOST PRINSI FURAND LEMNE DE LA OCOLUL SILVIC LIPOVA

by Cosmin Mihuta

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, prin Ordonanţa din 07.04.2014, au dispus reţinerea suspectului LUNGU GRIGORIE, pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi ultraj, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, au rezultat următoarele că, în noaptea de 06/07.04.2014, suspectul LUNGU GRIGORIE, împreună cu  suspectul MARINESCU VIOREL CIPRIAN, au sustras 12 m.c. de material lemnos dintr-o rampă de încărcare aflată pe raza  localităţii Zăbalţ, material lemnos care aparţine Ocolului Silvic Lipova.

Suspecţii au fost surprinşi de şeful de district  şi un pădurar de la Ocolul Silvic Lipova, iar în urma unor discuţii cu privire la faptele comise, suspectul LUNGU GRIGORIE, a lovit cu pumnul în zona feţei pe pădurar, care a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

De precizat că atât şeful de district cât şi pădurarul, s-au aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Dosarul se află în urmărire proprie la procuror, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii fiecăruia.

 

Facebook Comments