Doi escroci care păcăleau şoferii, prinşi în flagrant

by Cristian Dobre

Mare atenţie şoferi la escrocii de pe marginea drumului. Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, pe DN6, care leagă Caransebeş de Timişoara, chiar în timp ce încercau să obţină bani de la şoferii care treceau pe acolo şi ofereau bjjuterii false contra unor sume de bani.

În imaginile surprinse se vede cum indivizii se plâng că nu au de unde să cumpere lei. Aceştia îi oferă şoferului un ghiul, chipurile din aur, şi cer o sumă modică pentru a-si cumpăra benzină.

Şoferul îşi dă seama că inelul nu este din aur si din fericire, nu a picat în plasa lor.

Un alt bărbat însă a luat de bună povestea celor doi şi le-a schimbat 150 de dinari, care valorează aproximativ şapte lei, cu 200 de lei.

Asta pentru că indivizii i-au spus că cei 150 de dinari valorează 600 de lei. Cei doi escrocii sunt acum cercetaţi pentru înşelăciune.

Cele două persoane persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei în cauză.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă la înșelăciune și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments