Doi elevi arădeni au fost reținuți, după ce au bătut un coleg, care a ajuns în spital

by Andreea Radu

La data de 26 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 8:00, mai mulți tineri, de la o unitate școlară din municipiu, ar fi fost abordați de alți tineri, din aceeași școală, cele două grupuri având un schimb de replici și injurii, în zona Boul Roșu.
În urma interacțiunii, un elev ar fi fost lovit și ar fi căzut la pământ, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, clarificarea situației de fapt, stabilirea participației fiecăreia și luarea măsurilor legale care se impun.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificate persoanele bănuite de lovirea tânărului, în persoana a doi băieți, de 16 și 17 ani.
În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Facebook Comments