Doi cetățeni cu acte false au încercat să treaca granița pe la Nădlac

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme folosind permise de conducere false.

În data de 18.08.2019, ora 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul bulgar T.D., în vârstă de 34 de ani, conducând autoturismul marca Opel, tip Signum, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria.   Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a obtinut permisul de conducere din Germania, de la o persoana a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 600 Euro.

În data de 19.08.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar A.A., în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism, marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Italia.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au constatat că bărbatul a deţinut permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria cu valabilitate până în anul 2015.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut permisul de conducere din Germania, de la o persoana a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 1.000 Euro.

Facebook Comments