DOI BIHORENI AU FURAT UN SEMAFOR DE PE DN76

by Andreea Radu

Doi bihoreni au fost prinși de polițiști imediat după ce ar fi sustras un semafor electric mobil de pe DN 76, punând în pericol siguranța traficului rutier. Cele două persoane au fost reținute de polițiști, iar ulterior au fost arestate pentru 30 de zile.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 05.30, polițiști ai Secției nr. 2 Poliție Rurală Beiuș au depistat, pe raza localității Copăceni, județul Bihor, doi bărbați, în timp ce ar fi transportat pe bancheta din spate a unui autoturism, un semafor electric mobil.

Cei doi bărbați, unul de 20 de ani, din municipiul Oradea și unul de 35 de ani, din localitatea Dobrești, județul Bihor, sunt bănuiți că ar fi sustras semaforul de pe Drumul Național 76, respectiv de pe raza localității Copăceni, punând astfel în pericol siguranța traficului rutier.

Polițiștii bihoreni i-au reținut și încarcerat pe cei doi bărbați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Bihor și i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș și Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Magistrații Judecătoriei Beiuș au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor două persoane.

Facebook Comments