Doi bărbați dați în urmărire internațională au fost prinși la Nădlac

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române şi germane pentru săvîrşirea infracţiunilor de fraudă şi de loviri şi alte violenţe.

În data de 20.03.2019, în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român D.P., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, având de executat 200 de zile de închisoare.

În data de 20.03.2019, în jurul orei 07.00 în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român  M.M., în vârstă de 42 de ani, având domiciliul în judeţul Dolj.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments