Doi bărbați băuți, implicați în accidente rutiere, s-au ales cu dosare penale

by Andreea Radu

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în localitatea Apateu. Din cercetări, s-a stabilit că, în seara zilei de 10 septembrie a.c., un bărbat de 65 de ani, din Apateu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe D.J. 794, dinspre Mișca spre Berechiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din Mișca. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit ușor, la prima vedere, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Verificările ulterioare au relevat că acesta nu deține permis de conducere, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș cercetează un bărbat de 54 de ani, din județul Botoșani, care, în ziua de 11 septembrie a.c., a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, în parcarea unei societăți comerciale.. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat. 

În cele două situații a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmite dosare penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Facebook Comments