Directorul CFR, demis după incidentul de la Săvârșin

by Florian Popa

Leon Bărbulescu, directorul CFR Călători, va fi demis de ministrul Transporturilor, după ce s-a plâns că a fost trezit din somn de jurnaliștii Observator din cauza unor trenuri deraiate despre care a precizat că ‘nu s-a întâmplat nimic deosebit’.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat, astăzi, la Antena 3, că va face schimbări în managementul CFR Călători, după ce două trenuri au deraiat într-o singură zi.

Totul s-a înâmplat, ieri, la Arad și Brașov, acolo unde două trenuri de călători au sărit de pe șine.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă aceste accidente din ce în ce mai dese ne arată că ne îndreptăm către o catastrofă ce așteaptă să se întâmple.

Reacția directorului CFR Călători, Leon Bărbulescu, la întrebările jurnalistei Observator Sonia Simionov, a fost una incredibilă.

(Leon Bărbulescu, director CFR Călători): Eu vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite, na. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit. Noi ne facem treaba aşa cum trebuie şi să fie bine…

(Sonia Simionov): Să nu fie rău…

(Leon Bărbulescu, director CFR Călători): Da, să nu fie rău. Iertaţi-mă, chiar dormeam şi m-aţi trezit efectiv din somn.

 

Sursa: observator.tv

 

Facebook Comments