DINU PATRICIU A FOST INMORMANTAT LA BELLU, IN PREZENTA A 100 DE PERSOANE

by Cosmin Mihuta

Înmormântarea lui Dinu Patriciu a avut loc, sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Capitală, în prezenţa a peste 100 de persoane, printre care prieteni, foşti colegi de partid, oameni de afaceri, dar şi simpli cetăţeni, care l-au condus pe ultimul drum.

Slujba religioasă a început în jurul orei 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, înmormântarea încheindu-se în jurul orei 13.30. Presa nu a avut acces în cimitir, familia dorindu-şi discreţie în jurul acestui eveniment.

La înmormântare au asistat mama, soţia şi fiicele lui Dinu Patriciu, fiindu-le alături mulţi prieteni şi cunoscuţi ai omului de afaceri.

Printre aceştia s-au numărat Petre Roman şi soţia sa, Silvia, Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Sorin Roşca Stănescu, Stelian Tănase, Daniel Dăianu, Viorel Cataramă cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu soţia sa, Teodora.

La plecare, majoritatea nu au făcut declaraţii jurnaliştilor. Petre Roman, vizibil afectat, şi-a cerut scuze, spunând că nu poate vorbi.

De asemenea întristată, Norica Nicolai a declarat că, „dincolo de ceea ce s-a spus despre Dinu Patriciu, rămâne ce a făcut Dinu Patriciu, nu numai pentru economie, ci şi pentru foarte mulţi tineri”.

„Am fost astăzi impresionată când unul dintre tinerii care au beneficiat de o bursă Dinu Patriciu la Londra s-a întors în ţară să susţină educaţia. Nimeni nu e eminamente bun, nimeni nu este eminamente rău, însă Dinu Patriciu a lăsat ceva în urmă şi pentru asta a avut întotdeauna prietenia şi stima mea”, a spus europarlamentarul PNL.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, adus în România de la Londra, a fost depus, vineri seară, la capela Cimitirului Bellu, unde au venit rude, prieteni şi alţi apropiaţi ai omului de afaceri, inclusiv foşti colegi de partid.

Cei veniţi la capelă au adus flori şi coroane, una dintre acestea cu mesajul „Senatorii PNL nu te vor uita”.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments