Dinamo – UTA, meci cu grad ridicat de risc! Jandarmeria ia măsuri sporite de siguranță

by Sorin Haut

Ultrașii Stelei vor fi prezenți la Dinamo – UTA, fiind ”înfrățiți” cu galeria arădeană. Scenariu identic cu recentul duel din Giulești, cu Rapid, când fani ai CSA-ului s-au alăturat arădenilor și înaintea partidei au fost ceva incidente. Jandarmeria Capitalei a emis un comunicat oficial, prin intermediul căruia anunță că va lua măsuri sporite de siguranță la duelul de pe Arcul de Triumf, programat în această seară, de la ora 20.

UTA are parte de aproximativ 400 de bilete, cei de la Dinamo anunțând sold out încă de miercuri! Așadar, pe arenă vor fi peste 8 mii de spectatori, iar atmosfera se anunță destul de încinsă, drept pentru care meciul este considerat unul cu grad sporit de risc!

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare.

De asemenea, menționăm faptul că, deși a fost agreată prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, din rațiuni care privesc buna desfășurare a evenimentului sportiv, organizatorul acestuia nu va permite afișarea altor însemne în afara de cele care aparțin echipei FC UTA Arad”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie. (foto: Sport Pictures, Răzvan Păsărică)

 

Facebook Comments