Dinamo și UTA au șanse mari să joace cu suporteri în ultimele două meciuri de acasă! Ce spune regulamentul

by Sorin Haut

Dinamo nu renunță și, după decizia negativă a Comisiei de Recurs, s-a adresat din nou Comisiei de Disciplină și Etică pentru suspendarea sancțiunii în cazul incidentelor de la meciul cu UTA, anunță ProSport. „Câinii” vor ca pedeapsa de 4 etape, din care au ispășit una împotriva Petrolului și vor mai avea un meci fără fani, contra celor de la Poli Iași, să fie suspendată, iar la meciurile cu Voluntari și UTA să aibă suporterii în tribune.

Probabil că și UTA va urma demersul celor de la Dinamo, astfel că sunt șanse foarte mari, de data asta pe regulament, ca în ultimele două meciuri de acasă, cele două echipe să aibă de partea lor suporterii! În cazul în care Comisia se va împotrivi și acestui demers, e clar că va fi de rea credință, UTA și Dinamo putând cere daune financiare serioase la TAS!

Același regulament după care s-a acordat suspendarea prevede, la articolul 37, că după executarea a jumătate din pedeapsă, cluburile sancționate se pot adresa Comisiei de Disciplină și Etică pentru a solicita suspendarea parțială a executării sancțiunii deciziei dacă îndeplinesc alte două puncte, cum ar fi:

Clubul în cauză nu a mai fost sancționat pentru astfel de abateri în ultimul an (n.n. incidente pe teren, între suporteri!)

Organul disciplinar consideră că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii. 

Dinamo va afla decizia solicitării în urma ședinței din data de 17 aprilie. (sursă: prosport.ro)

Facebook Comments