DIN TREI IN TREI SAPTAMANI FALCA REZOLVA PASAJELE (VIDEO)

by Cosmin Mihuta

Primarul Gheorghe Falcă încearcă prin orice mijloace să dea impresia arădenilor că el este cel care rezolvă reluarea lucrărilor la pasajele de pe centura Aradului. Deşi nu pot fi credibile astfel de afirmaţii, având în vedere că primarul Aradului n-a putut face acele pasaje în şase ani cât PD-L s-a aflat la guvernare, Gheorghe Falcă insistă pe acest subiect, doar-doar va reuşi să oprească alţi politicieni să culeagă laurii la finalizarea investiţiei.

Miercuri a fost o nouă zi în care Gheorghe Falcă a „rezolvat“, din nou, ceea ce mai rezolvase şi la sfârşitul lunii februarie, adică finanţarea pasajelor de către CNADNR. „Pe noi ne preocupă pasajele. Aşa că astăzi am vorbit din nou cu direcoturl CNADNR care ne-a promis că în bugetul CNADNR se vor găsi bani pentru lucrările la cele două pasaje. După aprobarea bugetului, voi avea o întâlnire cu directorul CNADNR la Arad sau Timişoara. Oricum, pasajele rămân ca o dezamăgire, indiferent că se vor realiza anul acesta“, a spus Gheorghe Falcă.

Interesant e faptul că, deşi a rezolvat banii cum lasă să se înţeleagă, când în realitate ei sunt prevăzuţi în buget din decembrie, existând hârtii oficiale în acest sens, Gheorghe Falcă nu ştie despre ce sumă este vorba. „Vreo cinci milioane“, a afirmat Falcă, întrebat câţi bani sunt prevăzuţi în bugetul CNADNR.  Poate-l informează domn’ director cu proxima ocazie despre cât e vorba, dar şi despre faptul că al doilea pasaj e imposibil de finalizat în acest an, fiindcă trebuie reluată licitaţia.

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

 

http://www.youtube.com/watch?v=FFMDoEQbYD8&feature=youtu.be

Facebook Comments