DIN NOU IMPREUNA ? CE SPUNE OANA DESPRE IMPACAREA CU RAZVAN

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Se pare că Oana Zăvoranu nu şi-a luat gândul de la fostul iubit Răzvan Dumitrescu. Tânărul îi este mereu aproape şi nu încetează să o surprindă pe Querida cu fel de fel de declaraţii şi gesturi care o fac pe aceasta să ia în considerare varianta împăcării.

Oana Zăvoranu a organizat la sfârşitul săptămânii trecute o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 41 de ani. Evenimentul i-a adus faţă în faţă pe cei doi bărbaţi din viaţa Queridei: fostul iubit, Răzvan Dumitrescu, şi actualul amorez al cesteia, israelianul Tomer.

Întâlnirea dintre Răzvan Dumitrescu şi Oana Zăvoranu a fost una extrem de emoţionantă, care s-a lăsat cu declaraţii care trădează faptul că bruneta încă mai are sentimente pentru tânăr.

Dacă acesta i-a făcut declaraţii Oanei pe Facebook, pentru ca toată lumea să afle cât de mult o iubeşte, Oana i-a răspuns cu aceeaşi monedă dar în faţa jurnaliştilor.

Întrebată dacă vede posibilă reluarea relaţiei cu Răzvan, Oana ne-a mărturisit: «Da, mai văd».

Se pare că firea imprevizibilă a Queridei este o provocare pentru cei doi masculi care se luptă pentru inimioara ei neastâmpărată. Dacă fostul face tot ce poate pentru a o recâştiga, actualul nu poate decât să se mulţumească cu ce-i oferă Oana.

„Da, Tomer a fost deranjat de schimbul de declaraţii dintre mine şi Răzvan, dar  eu spun ce simt sau ce vreau. Cine mă acceptă aşa bine, cine nu, nu ştie ce pierde”, ne-a spus Oana Zăvoranu.

 

Sursa: click.ro

Facebook Comments