Dieta ideală după sărbători, dezvăluită de Jennifer Aniston

by Cristian Dobre

Jennifer Aniston se poate mândri la cei 49 de ani ai săi cu o siluetă de invidiat. Dar care este secretul? Răspunsul vine chiar de la actriţă.

Cunoscută pentru un stil de viaţă sănătos, care implică o dietă bine pusă la punct şi un program de antrenamente pe care-l respectă cu tărie, actriţa are şi o dietă secretă care o ajută să slăbească 5 kilograme în 10 zile şi este ideal după mesele de Sărbători.

Dacă ar fi să petrecem 24 de ore alături de Jennifer Aniston pentru a vedea cum arată o zi din viaţa ei, pe lângă programul încărcat cu proiectele personale, am afla că actriţa nu ratează nicio zi sesiunile de sport. Vedeta practică yoga, exerciţii de forţă, alpinism, iar când nu ajunge în sala de sport, se antrenează acasă urmărind DVD-ul antrenorului Simone De La Rue.Mai mult, pentru o talie de viespe şi un corp tonifiat, Jennifer Aniston este foarte atentă la alimentaţia sa. Aşadar, vedeta evită consumul de zahăr, iar dacă ia masa în oraş, se asigură că a doua zi va elimina tot ce a consumat. Secretul? O combinaţie impresionantă de ingrediente care o ajută scape de 5 kilograme în 10 zile.
Mic dejun: un pahar cu apă caldă şi lămâie, ouă cu avocado şi o felie de pâine din făină integrală;
Prânz: legume la grătar sau o salată cu proteine, cu ton, castravete şi linte;
Gustare: mere cu unt de arahide sau un ou fiert tare;
Cină: pui la rotisor şi felii de dovlecel cu sos pesto.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments