Dieta ciudată pe care o ține Kate Middleton

by Andreea Radu

După trei copii și mai bine de un deceniu de căsătorie cu William, Kate arată excepțional. Aceasta reușește să își păstreze silueta perfectă în urma unei diete stricte și a multor minute de mișcare pe zi.

S-a tot vorbit de-a lungul timpului despre faptul că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, urmează o dietă Dukan.

Acest tip de dietă se bazează pe excluderea aproape integrală a carbohidraților în favoarea proteinelor slabe, a legumelor și a grăsimilor și uleiurilor sănătoase, precum și multă apă.

Cum arată mesele Ducesei de Cambridge

Mic dejun 

Potrivit express.co.uk care citează Mail Online, ducesa preferă pentru masa de dimineață o combinație de kale, spirulină (care este un tip de alge), matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată romaine, frunze de coriandru și afine.

Când are poftă de ceva dulce, ducesa adaugă fructe de pădure și lapte de migdale alături de celelalte ingrediente. Această opțiune de mic dejun este foarte bogată în antioxidanți și conține o varietate de vitamine care ajută la reducerea riscului a numeroase boli. De asemenea circulă informația potrivit căreia Kate se bucură de un castron de fulgi de ovăz la micul dejun.

Masa de pranz

Se zvonește că Ducesa preferă alimentele crude și reci, cum ar fi gazpacho, salată de pepene verde, tabouleh și ceviche. Atunci când simte nevoia de o gustare, Kate optează pentru boabe de goji. Toate aceste alimente au efecte excelente pentru o piele radiantă. Deși ducesa nu este vegetariană, se pare că acesteia îi place să mănânce mâncăruri fără carne la prânz.

În timpul turneului regal la care Kate a participat alături de William în India, bucătarul Raghu Deora, care a creat diferite preparate pentru cuplul regal în timpul șederii la Taj Mahal Place, a dezvăluit că a servit celor doi un prânz cu kebab de legume și curry de linte.

„Totul este vegetarian pentru că mi s-a spus că asta preferă”, a publicat revista Hello. Totodată, după vizita la Japan House London, s-a dezvăluit informația potrivit căreia cuplului îi place foarte mult să mănânce sushi.  Vorbind cu bucătarul japonez Akira, William a spus: „Foarte impresionant. Mulțumesc foarte mult. Eu și soția mea iubim sushi!”

Masa de seara 

Pentru masa de seară, Kate preferă să gătească pui la cuptor. Potrivit unui expert, aceasta este și masa preferată a lui William.

 În 2010, scriitoarea regală Katie Nicholl a spus: „Seara își desfășoară pasiunea de a găti cina preferată a lui William, puiul fript. Aceasta este ideea lor despre seara perfectă”.

Facebook Comments