Dică a fost demis de la Voluntari, ilfovenii vin la Arad în prima etapă din play-out!

by Sorin Haut

Conducerea lui FC Voluntari a decis să-l demită pe Nicolae Dică după ce echipa a ajuns pe loc direct retrogradabil. În mandatul fostului internațional, ilfovenii nu au obținut nici măcar o victorie, ci au înregistrat trei remize și patru eșecuri. Inaintea meciului cu U Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat, Nicolae Dică simțea că mandatul său la FC Voluntari se apropie de final, chiar dacă nu începuse de mult timp.

Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere (n.r. dacă mai are conducerea încredere în el). Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi.Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, spunea Nicolae Dică.

FC Voluntari a început să-i caute înlocuitor lui Nicolae Dică, iar principalele variante luate în calcul au fost Marius Șumudică și Liviu Ciobotariu. Ilfovenii nu au reușit, însă, să-l convingă pe niciunul dintre ei. Voluntariul vine la Arad în prima etapă din play-out. (digisport.ro)

Facebook Comments