Diana Dumitrescu, nerăbdătoare să devină mămică pentru prima oară!

by Andreea Radu

Diana Dumitrescu numără zilele până când îl va strânge în brațe pentru prima oară pe băiețelul său, bimbirică așa cum îl alintă. Blondina se numără printre vedetele care au curajul de a se afișa în costum de baie, având o sarcină avansată.

Diana Dumitrescu este o împătimită a vacanțelor și a călătorit pe tot parcursul sarcinii, fiind extrem de activă. Vedeta a plecat la mare, alături de soțul ei, și s-a gândit să imortalizeze momentul, pozând la malul mării. Diana Dumitrescu arată demențial, sarcina o face să radieze și pare mai fericită ca oricând.

Ce probleme a întâmpinat pe parcursul sarcinii

Recent, Diana Dumitrescu a declarat că s-a confruntat cu mai multe probleme, însă este foarte atentă cu ea şi respectă indicaţiile medicului. „Deocamdată nu prea mai am voie să fac nimic. Mă aplec foarte greu, nu am voie să mă plimb. Am fost acum la Lisabona şi am zis măcar aşa puţin să mă plimb. Am mers foarte puţin pe jos. O să plec iarăşi, dar mai la plajă. O să stau sub umbrelă. Am voie să beau apă, beau cafea dimineaţa, este un tabiet la care n-am putut să renunţ. Am mai băut două degete de vin la o cină, mi-a zis doctoriţa că e ok”, a spus Diana Dumitrescu.

 

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments