Dezvăluiri neașteptate făcute de Catrinel Menghia despre familia sa

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Catrinel Menghia a făcut mărturisiri despre viața sa de familie și despre cum se descurcă în rolul de mămică. Frumoasa româncă s-a confesat într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Vedeta a mărturisit că este o mamă protectoare pentru fiica ei. „Sunt o mamă protectoare şi iubitoare şi voi încerca să fiu cât mai prezentă în viaţa copilului, având în vedere programul meu de muncă din ce în ce mai încărcat”, a declarat Catrinel Menghia.

Românca a mers la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta împreună cu fiica sa, Caroline. „Massimiliano (n.r. iubitul actriței) este cel mai bun tătic şi cel mai bun ajutor al meu. Ne-am descurcat de minune timp de 10 zile la Cannes, asta şi pentru faptul că fetiţa noastră este foarte liniştită şi nu ne dă bătăi de cap”, a mai spus ea. Catrinel Menghia, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai de succes românce din afara granițelor țării, acolo unde a reușit să se impună ca model și actriță. În luna februarie a acestui an, vedeta a devenit mămica unei fetițe, Caroline.

Tatăl bebelușului lui Catrinel Menghia producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico, cu care Catrinel are o relație stabilă de 7 ani. Acesta i-a devenit partener de viață, după ce celebrul model a divorțat de Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments