Dezvăluiri făcute de Gheorghe Gheorghiu despre fiica sa Andra

by Cristian Dobre

Gheorghe Gheorghiu a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri legate de fiica sa, Andra.

Andra, care va împlini 30 de ani anul acesta, urma să se căsătorească, însă nu a mai făcut-o. Muzicianul a explicat că fostul partener al fiicei sale era foarte gelos.

“Nunta nu se va mai ține pentru că s-a gândit ea bine că ar trebui să mai copilărească puțin. A luat ceva  de la mine, ceea ce nu e rău. Viața e cu urcușuri, cu coborâșuri. S-a gândit ea că e prea gelos și că va fi mai greu mai târziu. E bine că a analizat problema asta pentru că este o problemă destul de gravă când ai un partener gelos, chiar super gelos – nu e bine deloc. Bine, probabil gelos din dragoste, dar asta acuma îți mănâncă ficații și sufletul. N-are sens. Am sfătuit-o să facă ce simte. I-am spus că nu e bine. Dacă e foarte gelos, o să aibă probleme mereu. Și atunci s-a gândsit ea ce s-a gândit  și a hotărât singură. N-a împins-o nimeni de la spate. A stat că mai stă, că nu o grăbește nimeni”,  a precizat Gheorghe Gheorghiu.

Întrebat dacă a avut partenere de viață care au fost geloase, Gheorghe Gheorghiu a menționat:

“Ale mele au fost toate luptătoare, revoluționare. N-am avut și eu o fată cumsecade, să fie și ea drăguță. Nu aveau motive, de ce să aibă motive? Ale mele sunt foarte gelose și posesive. e greu când ai partener posesiv și foarte gelos. Trece viața pe lângă tine….

Nici nu știu dacă aș mai fi capabil să am o viață așa în doi. E foarte complicat. M-am obișnuit să stau singur și îmi place. Pentru că sunt plecat mereu și nu ai cum să împarți viața cu cineva atâta timp cât ești pe drumuri”.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments