Descinderi la traficanții de țigări din vestul țării. Mascații au spart trei maşini pentru a face percheziţii

by Andreea Radu

Un număr de 12 percheziţii au avut loc, joi, în Timişoara şi Utvin, la persoane care se ocupau cu vânzarea ţigărilor de contrabandă aduse ilegal în România din Serbia. Trei maşini au fost sparte de anchetatori, pentru a fi făcute percheziţii.
Potrivit unor surse judiciare, în cadrul percheziţiilor, acolo unde traficanţii au refuzat să-şi deschidă maşinile pe care le foloseau că să depoziteze ţigările, poliţiştii au trecut la deschiderea forţată a portbagajelor ori la spargerea geamurilor laterale pentru a putea percheziţiona autoturismele.
Atât în portbagajul uneia dintre maşinile traficanţilor, cât şi într-una dintre pieţele din Timişoara, poliţiştii au găsit ţigări de contrabandă. Anchetatorii spun că ţigările erau achiziţionate din Serbia şi erau vândute ilegal în Timişoara, în cel puţin două pieţe agroalimentare, dar şi în diverse magazine.
Cei care se ocupau cu traficul de ţigarete din Serbia au fost monitorizaţi timp de mai multe luni de către anchetatori, care au supravegheat tranzacţiile. La percheziţii au participat mascaţii de la Trupele speciale, jandarmii şi poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Timişoara, scrie stiripesurse.ro.

Facebook Comments