DESCHIDEREA FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE MUZICA AMERICANA VA AVEA LOC ASTAZI

by Cosmin Mihuta
Please follow and like us:
Joi seara, începe ediţia a II-a  Festivalului INternaţional de Muzică Americană şi Jazz, organizat de Filarmonica de Stat Arad, concertele urmând a avea loc la Lacul Pădurice şi în sala mare a Palatului Cultural.
Debutul ediţiei din acest an a fost programat pentru ora 19,30 a zilei de joi, dar, din cauza temperaturilor foarte ridicate anunţate de A. N. M. organizatorii au decis ca startul festivalului să aibă loc la ora 20,30, la Lacul Pădurice. „Întrucât şi joi vom avea parte de caniculă şi dorim să protejăm atât spectatorii, cât şi muzicienii şi instrumentele muzicale foarte sensibile, am decis ca deschiderea festivalului să aibă loc o oră mai târziu decât a fost anunţată iniţial. Noi, organizatorii, bineînţeles că vom fi acolo cu câteva ore bune înainte, astfel încât arădenii care doresc să vină mai devreme la lac vor avea parte de muzică ambientală aleasă special, ca un preambul la întâmplarea muzicală de excepţie ce va debuta la ora 20,30.“ – precizează directorul general al Filarmonicii de Stat Arad, dr. Alin Văcean.
Aşadar, joi seara, la 20,30, vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de prima seară a acestui festival dedicat magiei muzicii americane şi fabulosului jazz.
Facebook Comments