Derby Arad – Satu Mare, în Liga Naţională la baschet

by Rusu Flavius

FCC Baschet Arad primeşte sâmbătă, ora 19 (intrare liberă), la Sala Polivalentă, vizita celor de la CSM Satu Mare, meci contând pentru prima etapă a returului în grupa de vest a Ligii Naţionale de baschet. „Galben-albastrele” au adunat deja două înfrângeri în cinci etape şi nu îşi mai permit paşi greşiţi.

Noul antrenor, spaniolul Manuel Rodriguez, a debutat pe banca Aradului cu o victorie concludentă la Târgu Secuiesc, iar acum are ambiţia de a bate şi liderul neînvins al grupei. Nu va fi chiar uşor, mai ales că sătmărencele au schimbat şi ele antrenorul, avându-l pe bancă pe italianul Mauro Proccacini.

„Trebuie să dublăm victoria de la Târgu Secuiesc şi să câştigăm şi cu Satu Mare”, spune preşedintele clubului arădean, Marcel Urban. În tur a fost 62-54 pentru CSM Satu Mare, cealaltă înfrângere a arădencelor datând de acum aproape o lună, acel 62-64 ce avea să îi fie fatal fostului antrenor, Dejan Mudresa.

Cert e că duelul Arad – Satu Mare e un derby al campionatului şi implicit al grupei de vest, cele două echipe împărţindu-şi de-a lungul timpului victoriile. Ce va fi în acest nou episod vom afla sâmbătă seară, când arădencele aşteaptă la sală cât mai mulţi susţinători.

Facebook Comments