Deputatul Florin Tripa somează conducerea CJA să rezolve de urgență problema elevilor navetiști din județ

by Andreea Radu

Deputatul PSD Florin Tripa consideră absolut necesar ca zeci de elevi din județ, care învață la Colegiul Național Elena Ghiba Birta, să primească șansa necesară de a face naveta în bune condiții la Arad. Este nedrept ca în această perioadă, când colegiul este reabilitat pe fonduri guvernamentale, iar copiii încep în mod excepțional cursurile la ora 12, să nu existe curse speciale în acest interval.

 „Este responsabilitatea Companiei de Transport Public și în mod evident a Consiliului Județean, instituția tutelară, iar prin acest apel mă fac purtătorul de cuvânt a zeci de părinți din Fântânele și Sântana care mi-au sesizat situația. Sigur mai sunt și elevi din alte localități ale județului care se confruntă cu această problemă. Nu putem să îi abandonăm, mai ales că părinții sunt extrem de îngrijorați și pe lăngă disconfortul major al elevilor sunt pericilitate și performanțele lor școlare. Șansa la educație presupune mult mai mult decât legi și vorbe, înseamnă atenție constantă față de toate impedimentele sociale care îi afectează pe cei mici în procesul de învățăre. Mă doare această indolență și sigur că, în calitate de deputat de Arad, reacționez în consecință.

Fac un apel la adresa conducerii CTP și a Consiliului Județean să introducă de urgență curse de autobuz, în intervalul orar la care mă refeream, pentru a lua o piatră de pe inima părinților și a asigura transportul în bune condiții și la vreme a elevilor.”, afirmă deputatul social-democrat Florin Tripa.

 

 

Facebook Comments