Deputaţii Căprar şi Todor au semnat împotriva demolării Pieţei Catedralei

by Paul Anghel

Deputaţii social-democraţi arădeni Dorel Căprar şi Adrian Todor au semnat pentru susţinerea iniţiativei cetăţeneşti de menţinere a Pieţei Catedralei.

Mai mulţi arădeni au demarat, în urmă cu mai bine de o lună,  procedurile pentru ca Piaţa Catedralei să nu fie demolată, aşa cum îşi doresc Gheorghe Falcă şi PNL. Mai mulţi arădeni au iniţiat un proiect de hotărâre pentru ca actuala destinaţie de piaţă agroalimentară să fie păstrată.

„Parlamentarii PSD de Arad nu vor permite niciodată ca interesele arădenilor să fie călcate în picioare de o mână de politicieni liberali pentru care singura preocupare o constituie propria pungă şi puşculiţa de partid. Sigur că susţinem iniţiativa cetăţenească de a strânge semnături împotriva demersului absolut dement al primarului de a desfiinţa piaţa agroalimentară ce funcţionează în Piaţa Catedralei. În acest spirit am fost astăzi în piaţă, împreună cu deputatul Adrian Todor şi am discutat cu oamenii ce putem face concret, pe căi procedurale, în plan politic, administrativ şi civic pentru a împiedica acţiunea distructivă a lui Gheorghe Falcă. Bineînţeles că ne-am pus semnăturile, ca orice arădeni responsabili, pe listele cetăţeneşti care pot zădărnici iniţiativa absurdă a clanului PNL ce conduce oraşul. Haideţi să fim uniţi şi să le stricăm jocul potrivnic climatului de normalitate a Aradului!”, a scis Dorel Căprar pe pagina de Facebook.

Pentru ca această iniţiativă cetăţenească să ajungă proiect de hotărâre este necesar ca iniţiatorii să adune semnături egale cu 5% dintre cetăţenii arădeni cu drept de vot.

Facebook Comments