Deplasarea la Poli – UTA se face! Galeria rămâne la Arad

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Ca urmare a tragicului accident de aseară, în care doi membri ai peluzei arădene şi-au pierdut viaţa, galeria UTA-ei a rămas fermă pe poziţii şi nu va face deplasarea la Timişoara, pentru derby-ul cu Poli. Din câte se pare, va fi trimis pe Bega un banner cu chipurile celor doi fani dispăruţi prea repede dintre noi. Conducerea clubului UTA nu a anulat toate autocarele pentru deplasare, asta pentru că s-ar putea să fie arădeni care ar dori să vadă mâine meciul, din tribunele stadionului “Dan Păltinişanu” (sâmbătă, ora 12). Întâlnirea suporterilor rămâne programată la ora 08:30, în faţa stadionului UTA. Preţul deplasării a rămas 10 lei, atât cât costă şi biletul de intrare la meci.

Altfel, echipa şi-a anunţat prezenţa în această seară la priveghiul lui Bogdan Moisi, de la Capela Kuki, de pe strada Cocorilor. Întâlnirea motivațională ce ar fi trebuit să aibă loc la Hotelul Coandi a fost anulată, cele două părți urmând să se întâlnească într-un cadru sobru, la căpătâiul fanului utist. Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Mihoc a plecat spre Beliu, localitatea de baștină a suporterului care a condus aseară. Și acolo se vor strânge suporteri încă din această seară.

Fiindcă familia nu a dorit să-și înmormânteze băiatul chiar de ziua sa (duminică Bogdan ar fi împlinit 21 de ani), Moisi va fi condus pe ultimul drum luni, la ora 13, la Cimitirul Eternitatea. În schimb, Bogdan Mihoc va fi înmormântat duminică, la Beliu, tot la ora 13.

Rănit destul de grav, cu multiple fracturi, Claudiu Teacă a fost stabilizat la Secția Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Județean, în timp ce al doilea suporter rănit, Daniel Aanei a fost ținut sub observație la Secția Chirurgie, dar ar putea fi externat în orice moment.

Facebook Comments