Dennis Man şi Adrian Petre debutează, marţi, la Euro 2019!

by Sorin Haut

Reprezentativa de fotbal a României debutează mâine seară la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. „Tricolorii” pregătiţi de Mirel Rădoi au fost repartizaţi într-o grupă foarte grea, alături de Franţa, Anglia şi Croaţia, naţionale mult mai bine cotate la acest nivel. Generaţia noastră promite însă foarte multe, o serie de fotbalişti confirmând deja atât în campionatul intern, cât şi în străinătate, nume precum Ionuţ Radu, Ianis Hagi, Băluţă, Man,  Florinel Coman, Puşcaş sau Adrian Petre oferindu-ne speranţe în obţinerea unui rezultat notabil.

Aradul fotbalistic va fi reprezentat la naţională de Dennis Man și Adrian Petre, cei doi aducând în conturile UTA-ei aproape 1 milion de euro. Ambii au confirmat deja la FCSB, vicecampioana României, respectiv Esbjerg, echipa de locul 3 din prima ligă daneză şi se anunţă a fi revelaţii ale acestui turneu final.

Campionatul European de fotbal se dispută în perioada 16-30 iunie. Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine şi Serravalle sunt oraşele în care se joacă. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Mai jos aveţi programul complet al meciurilor din grupa României, cu menţiunea că toate vor fi transmise în direct pe TVR.

Programul grupei C

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00).

 

Facebook Comments