Dennis Man își prelungește contractul cu Parma, salariu mărit pentru atacantul arădean!

by Sorin Haut

Parcursul bun al României de la Euro și prestațiile lui Dennis Man, care a pasat de două ori decisiv în succesul larg cu Ucraina, 3-0, l-au convins pe patronul Parmei să îi satisfacă dorințele valorosului fotbalist arădean.

Așadar, site-urile apropiate de Parma și în general presa sportivă din Peninsulă scriu de un nou contract pentru atacant, de 1,8 milioane de euro pe sezon.

Acesta ar urma să fie semnat imediat după turneul final din Germania și va fi valabil până în vara lui 2027, cu posibilitate de prelungire. Aproape că și-a dublat salariul față de sezonul trecut, al promovării și revenirii în Serie A, când a încasat 1,1 milioane de euro.

Discuțiile pentru reînnoirea contractelor lui Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt mai presus decât orice pentru conducerea clubului, mai ales, după performanțele la nivelul echipei naționale.

Man, pe care l-am văzut aproape tot sezonul și care are un Campionat European sublim, este jucătorul de care nu ne putem lipsi. Parma a făcut cea mai importantă și mai puțin evidentă lovitură cu confirmarea celor doi români.

Cu un contract valabil până în 2025 și un impresar care ascultă mereu piața, confirmarea unui jucător de acest nivel nu poate decât să mulțumească publicul din Parma. 

Man a spus deja că voia să joace Serie A cu Parma și așa va fi. În așteptarea sosirilor, aceasta este marea lovitură pentru Serie A”, a relatat parmalive.com. De asemenea, Valentin Mihăilă își va prelungi și el contractul cu nou promovata în Serie A, urmând să ia un salariu identic, 1,8 milioane de euro.

Dennis Man a intrat în această vară în vizorul unor grupări importante din Europa și putea fi subiectul unui transfer spectaculos, dacă Parma nu perfecta prelungirea contractului. Borussia Dormund sau Olympique Lyon erau dispuse să achite în jur de 10 milioane de euro, la prima strigare.

Facebook Comments