Dennis Man a fost titular la FCSB, în primul amical al verii

by Sorin Haut

Dennis Man a fost titular la FCSB, în primul amical al verii, încheiat cu victoria roș-albaștrilor cu scorul de 7-0 în fața celor de la Team Regio. Tânărul de numai 18 ani adus anul trecut de la UTA a evoluat în primele 45 de minute și a avut o evoluție extrem de apreciată. Man a oferit pasa la cel de-al doilea gol marcat de Gnohere și a contribuit și la prima reușită a atacantului.

Dintre jucătorii eligibili pentru naționala under 21, din lotul lui Dică, Man va fi cel mai probabil titular în sezonul următor. Tânărul jucător se declară pregătit și susține că nu are nicio presiune. Arădeanul Man este încântat de colegii săi și suține că are ce învăța de la ei.

”Nu pot să zic că e presiune pe mine, eu încerc mereu să-mi fac treaba cât mai bine, când apelează mister la mine. De fiecare dată când mă va folosi eu voi încerca să dau totul pe teren pentru a-mi ajuta echipa. Mă simt foarte bine alături de colegii mei, sunt jucători de valoare și încerc să învăț cât mai multe de la ei”, a declarat Dennis Man, după primul amical al roș-albaștrilor din această vară.

Man a vorbit despre lupta la titlu din sezonul următor: ”Nu suntem favoriți la titlu, vom încerca să muncim meci de meci și vom vedea ce va fi la finalul sezonului”, a încheiat tânărul jucător al roș-albaștrilor.
Sursă: digisport.ro

Facebook Comments