Demi Moore, la un pas de prăpastie. Ce a povestit actrița

by Cristian Dobre

Actrița americană Demi Moore și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele sale de viață de la începuturle carierei sale.

Într-un discurs pe care l-a susținut pentru persoanele care luptă contra abuzului de alcool și susbstanțe interzise, actrița americană Demi Moore a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la începutul carierei, în anii ’80.

„La începutul carierei mele, am intrat într-o spirală de autodistrugere, în care nu mai conta cât succes aveam, pur și simplu simțeam că nu eram suficient de bună. Credeam că nu am nicio valoare și asta m-a condus foarte repede la un punct critic, o adevărată criză”, a declarat Demi Moore.

Fără a explica exact ce dependențe a avut, vedeta hollywoodiană a dezvăluit că a fost ajutată și a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o și au avut încredere în ea.

„Cu certitudine, vedeau în mine ceva mai multe decât vedeam eu însămi. Fără încrederea lor în mine nu aș fi fost azi aici”, a mai declarat Demi Moore.

„Cred că toți de aici au fost nevoiți să lupte, la un moment dat, cu sentimentul de a nu se simți suficient de buni”, a încheiat ea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments