Delia Matache, iritată de comentariul unui internaut care i s-a adresat cu „duduie”

by Andreea Radu

Delia Matache este una dintre cele mai răvășitoare apariții din showbiz, dar și o artistă de succes. De-a lungul timpului, cântăreața le-a intrat fanilor în grații și a reușit să capete o comunitate impresionantă de admiratori pe rețelele de socializare, scrie b1tv.ro.
Cum artista este extrem de activă pe TikTok și Instagram, publicând zilnic filmulețe sau fotografii care nu sunt mereu pe placul tuturor, ei bine, s-a găsit de „ceartă” cu un internaut ușor iritat de un gest al cântăreței.
După cum se știe deja, Delia Matache a dezvăluit în nenumărate rânduri că are o mare slăbiciune pentru parfumuri. De aceea, vedeta a început să le împărtășească fanilor din experiențele sale atunci când merge să-și cumpere parfumurile preferate. În acest sens, subiectul a devenit imediat un subiect de „ceartă” în mediul online, iar un internaut deranjat de gestul cântăreței, a ținut să-i transmită un mesaj care a scos-o din sărite pe artistă.
„Greu cu divele! Duduie, dacă există mostre poți să folosești, dacă nu, move along. Fiecare magazin își face politica, nu trebuie să cumperi neapărat doh”, a fost mesajul internautului pentru Delia Matache, scrie Cancan.

„Nu mai zice duduie”

Pe de altă parte, Delia nu s-a putut abține și i-a dat replica printr-un filmuleț pe care l-a publicat pe contul ei de TikTok. Vizibil iritată de faptul că internautul i s-a adresat prin cuvântul „duduie”, artista a început să-l ironizeze pe admiratorul ei.
„Ai spus duduie? Ai făcut și gestul ăsta așa când ai zis? (n.r arată gestul) Nu mai zice duduie! Da, greu cu divele! Erau mostre, era plin de mostre, asta am și zis, dar nu ești atent.
Era un magazin plin de testere și mostre, plin! Era raiul mostrelor, înțelegi? Omul ăla n-avea chef de mine, ceea ce nu este o dramă, este ok. Trăim în continuare fericiți, doar că povesteam o situație. Te pupă duduia!”, a fost replica Deliei pentru internaut.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate