DELIA I-A SUFLAT LOREDANEI IMNUL STATIUNII MAMAIA

by Andreea Radu

Gata paranghelia pentru Loredana Groza (43 de ani)! Delia Matache (32 de ani) i-a luat faţa, pentru că anul acesta sexoasa blondă va cânta noul imn al staţiunii Mamaia.

Primul cântec de acest gen, cel interpretat anul trecut de Loredana, Cabron, Alex Velea şi primarul Radu Mazăre a făcut furori, dar tot degeaba. Pentru 2014, diva care a fost de multe ori comparată cu Madonna a fost înlocuită.

Anul acesta primarul staţiunii de la Marea Neagră şi-a dorit să facă o schimbare radicală şi se aude că a negociat cu Delia Matache pentru noua melodie.

Click! a aflat că se lucrează în mare secret la noua piesă care e aproape gata, iar videoclipul se va filma în câteva zile.

Vor să ţină totul secret, dar este sigur că Delia va interpreta piesa. Se va realiza şi un videoclip care va costa peste 25.000 €”, au povestit surse apropiate celor din producţia melodiei.

Un alt motiv pentru care Delia e dorită este faptul ca are în spate un trust ca Antena 1, unde până de curând era jurată la „Te cunosc de undeva!”, iar din toamnă va fi la „X-Factor”. Dar mai este o modificare: nici primarul Mazăre nu va mai apărea în noul videoclip.

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/delia-loredana-imn-mamaia-statiune-viva_mamaia-yahoorss_0_1822617771.html
Facebook Comments