Declarația lui Mutu după nunta cu Sandra

by Dana B.

Briliantul a mărturisit că a fost extrem de emoționat, deși nu este prima oară când face asta.Adrian Mutu și soția lui au vorbit despre un moment emoționant din viața lor, iar fostul fotbalist a mărturisit că își iubește foarte mult soția.

„Emoţiile au fost împărţite. Botezul băiatului a avut încărcătura lui, apoi a fost cununia noastră religioasă care m-au emoţionat de asemenea. Ambele evenimente au fost extraordinare. (…) Tiago e puţin răcit. Nu ne-am temut atunci când l-a băgat în cristelniţă. (…) Viaţa ţi se schimbă total odată cu apariţia unui copil. Nu ştiu dacă îi va călca pe urme tatălui. E devreme să ne pronunţăm. Mingea îl calmează când e plângăcios”, a spus Sandra Mutu.

„Mă simt extraordinar. A fost o slujbă foarte frumoasă la biserică şi acum aştept cu nerăbdare petrecerea. Am avut emoţii. Chiar dacă am mai trecut prin asta. Biserica a fost foarte frumoasă. Preoţii au făcut o slujbă extraordinară. Mă bucur pentru ea, pentru că o iubesc foarte mult şi ştiu câte emoţii a avut”, a declarat Adrian Mutu pentru Antena Stars.  Adrian Mutu și proaspăta sa soție, Sandra, i-au avut ca nași la cununia religioasă pe antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și pe soția sa, Alina.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments