Decizie scandaloasă, după incidentele de la Dinamo – UTA: patru etape fără spectatori pentru ambele echipe și amenzi uriașe!

by Sorin Haut

Dinamo și UTA și-au aflat sancțiunile după incidentele petrecute la meciul direct, scor 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii.  Înaintea meciului, suporteri de la Dinamo și Steaa, cei din urmă înfrățiți cu ultrașii arădeni, s-au bătut atât în afara stadionului, cât și pe teren. Sancțiunile au fost amânate în primă fază, iar acum Comisia de Disciplină a luat măsuri, unele aberante, aplicând pedeapsa maximă!

Dinamo și UTA, 4 meciuri fără spectatori pe teren propriu de fiecare + 100.000 de lei amendă!

Din informațiile obținute de digisport.ro, comisia din cadrul FRF a decis să le sancționeze pe Dinamo și UTA cu 4 meciuri fără spectatori pe teren propriu, plus 100.000 de lei amendă de fiecare!  Sancțiunile sunt scandaloase, pentru că UTA nu a organizat meciul, iar suporterii arădeni nu s-au bătut pe teren. De asemenea, nici Dinamo nu poate fi mulțumită, mai ales că e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe nu ar mai avea suportul fanilor până la finalul play-out-ului, la meciurile de acasă! Doar că va urma recursul, săptămâna viitoare si pedeapsa ar mai putea fi redusă. Revenim cu detalii!

Ce meciuri mai are Dinamo de jucat pe teren propriu în Superliga

Dinamo – Petrolul

Dinamo – Poli Iași

Dinamo – Voluntari

Dinamo – UTA

Ce partide mai are UTA de jucat acasă în Superliga

UTA – FC Botoșani

UTA – Hermannstadt

UTA – Oțelul

UTA – FC U Craiova

UPDATE:

Cum arată decizia Comisiei de Disciplină:

„SC Dinamo 1948 SA vs. AFC UTA Arad – Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancționează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 și 3.e și art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 100.000 lei”.

Facebook Comments