Decizia luată de Cabral în legătură cu fiica sa

by Cristian Dobre

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe superbe, la sfârșitul anului 2018, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Chiar dacă toată lumea a fost curioasă să afle cu cine seamănă Namiko, cei doi au ținut-o ascunsă până recent, când au publicat prima imagine cu chipul fetiței.

Într-un interviu acordat revistei Unica, realizatorul tv a explicat de ce nu își expune fiica în mediul virtual. Cabral a povestit că Namiko nu este momentan nici „fata mamei”, nici „fata tatei” (sic!). „Pentru moment este fiica ploii…”, a zis el, pentru sursa citată. „Cum vede ploaie face ca trenul în gară să iasă afară. În rest… după cum bate vântul”, a spus Cabral.

Pentru că urmăritorii lui de pe Instagram sunt mereu curioși să o vadă pe cea mică, Cabral a povestit cum gestionează acest aspect. „Gestionez prin lipsă. Când ea va fi mare va decide dacă va dori să se expună sau nu. Eu temperez expunerea ei, așa mi se pare mai bine”, a adăugat acesta.

Andreea Ibacka nu a putut naște natural

Deși a vrut să nască natural, soția lui Cabral nu a putut face asta, pentru că fetița a fost prea mare. Astfel că medicii au decis să îi facă cezariană. Vedeta a vorbit sincer despre chinul prin care a trecut în sala de nașteri. „E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toată lumea, adică nu e ceva ieşit din comun la mine… este incredibil de frumos adică sunt satisfacţii enorme orice gest, orice zâmbet de al copilului e minunat și te încarcă pentru întreaga zi.

Cel mai greu a fost experiența de la naștere. A fost cumplită recuperarea am avut niște dureri cum nu credeam că există. Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea.

Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg”, a spus Andreea Ibacka la Antena Stars.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments