Decizia Iuliei Albu după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Fashion-editorul Iulia Albu a făcut și ea declarații despre situația în care se află cântăreața Andreea Bălan. Artista se află la terapie intensivă după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană pe care a făcut-o.

Iulia Albu a decis să renunțe săptămâna aceasta la rubrica săptămânală pe care o are pe blogul ei și în care comentează ținutele purtate de vedetele din showbiz-ul autohton. Fashion-editorul a afirmat că a luat această hotărâre din respect pentru Andreea Bălan. „Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați (dacă există într-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANĂ este mult mai riscantă decât nașterea naturală. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stop cezariană la cerere”, este mesajul transmis de Iulia Albu.

Și Oana Roman a vorbit despre Andreea Bălan într-o postare pe Facebook. Aceasta i-a felicitat pe medicii care se ocupă de artistă: „Mă bucur mult că Andreea Bălan este bine și că medicii de la Spitalul Sanador au reușit să o salveze. Și să rezolve o complicație majoră, total imprevizibilă și cu 10 la sută șanse de supraviețuire. Felicitări medicilor , iar dl. dr Herghelegiu este un doctor de probitate incontestabilă!”.

Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, fiind programată pentru naștere prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. În prezent, Andreea Bălan se află la terapie intensivă, dar starea ei este stabilă, potrivit medicilor. Andreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments