Decizia dramatică luată de Bianca Drăgușanu

by Cristian Dobre

Bianca Drăgușanu a luat o decizie importantă în privința vieții ei personale. Vedeta este căsătorită civil cu Alex Bodi și deși au spus că vor divorța, iată că aceștia sunt încă împreună și fericiți unul alături de celălalt.

Cu toate astea, cei doi nu vor să mai dezvăluie lucruri din intimitatea lor, preferând să se concentreze mai mult pe carieră. Mai mult, fosta soție a lui Victor Slav a recunoscut că a renunțat la oamenii care i-au făcut rău de-alungul timpului.

„M-am detașat de lucrurile negative din viața mea și de oamenii care mi-au făcut rău în viața mea, voluntar sau involuntar. Am început să mă implic mult mai mult în ceea ce mă ajută să am un trai mai frumos. Am început anul acesta în forță. Atunci când am vorbit depsre viața mea personală am greșit că am dat prea multe amănunte, am dat prea puțină importanță vieții profesionale. Sunt un om care și-a asumat mereu ceea ce a făcut și a zis.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Star Matinal, potrivit Spynews.

„Sunt binecuvântată pentru că nu merg la muncă, merg într-un loc în care creez. Aș înnebuni să fiu o femeie întreținută care să stea toată ziua pe Facebook. Trăiesc mai mult decât decent din acest busineess.”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments