DEBUT CU STANGUL IN NOUL AN PENTRU DOUA ECHIPE ARADENE DIN LIGA 3

by Calin Moga

Ieri a avut loc o parte din etapa 14 din cadrul Ligii 3 de fotbal, seria 5, două echipe arădene disputându-şi partidele, Şoimii Pîncota pe terenul echipei de pe locul 9 Sănătatea Cluj iar Naţional Sebiş primind vizita celor de la Oşorhei, locul 5.
Pîncotanii au încasat trei goluri în 12 minute, mai precis în minutul 40, Văidean , în minutul 45 2-0, Morar din lovitură liberă de la 17 metri şi în minutul 52 prin Roşca clujenii au adus scorul la 3-0. De notat că în minutul 7 pîncotanii au reclamat un penalty care nu le-a fost acordat de arbitrul Constantin Stamatoiu iar în minutul 32 Suciu a avut o bară.
Şoimii Pîncota: Paşcalău – Iovan, Rusu, Lung, Dubeştean – Suciu, Issa – Stanciu, Mihai, Pop – Burian. Au mai intrat: Viţu, Dumitru, Gado şi Maghici.

Naţional Sebiş nu a reuşit să treacă de apărarea închisă ermetic a chiar dacă în prima repriză a avut o bară prin Morariu în minutul 30. Cei 500 spectatori prezenţi nu au putut vedea nici în repriza secundă un meci frumos, neexistând ocazii, bihorenii reuşind să smulgă un punct liderei seriei.
Naţional Sebiş: Soltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Neacşu – Dobricean, Coţan, Chindriş, Beuran – Blănaru, Mîndruşcă. Au mai intrat: Bozian şi Higyed.

 .

Facebook Comments