De vineri se reia și Liga a III-a: Lipova – Pecica este primul derby arădean al anului, cu implicații în lupta la play-off

by Sorin Haut

Așteptarea a luat sfârșit și pentru divizionarele terțe, care revin de vineri în meciurile oficiale. În seria a opta, cea care ne interesează direct, Progresul Pecica și Șoimii Lipova sunt echipele arădene cu șanse la play-off, evident mult mai mari în dreptul formației pecicane. De altfel, ea se și află acum pe locul 4, poziție care asigură prezența în lupta pentru promovare, dar mai are doar două puncte avans în fața Phoenixului.

Lipovanii sunt pe 6, cu trei puncte mai puțin acum decât Buziașul, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Timișenii sunt avantajați de program și putem spune că chiar favoriți la play-off, în contextul în care Pecica și Lipova se vor întâlni sâmbătă între ele, iar prima va mai avea de jucat cu marile favorite ale seriei, Poli și FC Bihor.

În schimb, celelalte divizionare terțe arădene sunt la polul opus al clasamentului, în lupta pentru evitarea retrogradării. Socodorul începe oficial anul chiar cu un meci extrem de important, acasă cu Periamul, contracandidată la salvare, în vreme ce Ineul și Cermeiul au misiuni aparent imposibile, pe terenul favoritelor seriei, FC Bihor, respectiv Poli Timișoara.

Liga a III-a, seria 8, etapa a 16-a:

Phoenix Buziaș – Peciu Nou, vineri, ora 15

CS Socodor – Avântul Periam, sâmbătă, ora 15

FC Bihor – ACS ACB Ineu, sâmbătă, ora 15

Poli Timișoara – Gloria Cermei, sâmbătă, ora 15

Șoimii Lipova – Progresul Pecica, sâmbătă, ora 15.

Foto: sportarad.ro

Clasament

Facebook Comments