DE SFANTUL VALENTIN, LA LIDL GASESTI INSPIRATIA PENTRU CADOUL PERFECT

by webeditor

Vei descoperi că pregătirile pentru Sărbătoarea Dragostei devin mai simple și mai plăcute atunci când ai un complice de nădejde. Începând cu 10 februarie, inspiră-te din oferta pe care Lidl ți-o pune la dispoziție și surprinde-ți jumătatea cu gesturi pline de afecţiune.  

 Pune la cale o cină tematică şi răsfaţă-ţi jumătatea cu preparate pline de savoare. Poți pregăti paste delicioase, în formă de inimă (7,99 lei), cărora le poți alătura niște nuggets de pui, tot în formă de inimioare (11,99 lei). Nu uita să decorezi masa cu niște lumânări speciale (9,99 lei/set), astfel încât să creezi o atmosferă de neuitat. Apoi pregătește-i un desert cu dragoste, folosind formele de copt din silicon (14,99 lei/buc.). Poți adăuga meniului și lichiorul de alune de pădure (19,99 lei) – o băutură aromată, care completează perfect înghețata în formă de inimă (6,99 lei).

Dacă dulciurile sunt slăbiciunea ei, oferă-i de Sfântul Valentin un cadou de nerefuzat: trufele în formă de inimă (9,99 lei), pralinele umplute (14,99 lei) sau cele cu cireșe și lichior, dar și inimioarele de ciocolată (8,99 lei). Un alt cadou inspirat este neglijeul din două piese (39,99 lei), dintr-un material fin ce-i va răsfăța simțurile. Poți opta și pentru o cămașă de noapte din satin (24,99 lei), disponibilă în trei modele stilate și atrăgătoare.

Și pentru că romantismul își face loc în momentele de relaxare, optează pentru produse care o vor răsfăţa. Pătura moale (49,99 lei), cu imprimeu cu inimioare sau uni și pijamaua comodă (34,99 lei), disponibilă în două modele, reprezintă cadoul perfect pentru un confort desăvârșit. Surprinde-o și cu pernuțele în formă de inimioară (11,99 lei) sau cu un ursuleț de pluș cu mesaj (16,99 lei).

Profită de oferta Lidl şi nu uita că gesturile mici, plănuite cu dragoste, sunt întotdeauna de mare efect. Fie că optezi pentru un cadou clasic sau unul creativ, alege produsele disponibile în magazinele Lidl și dăruieşte experiențe deosebite jumătății tale.

Facebook Comments