DE MARTISOR INCEPE SAPTAMANA COMEDIEI

by Cosmin Mihuta

O dată cu data de 1 martie, teatrul arădean invită publicul spectator să primească primăvara cu zâmbete şi voie bună, cea mai bună metodă pentru îndeplinirea acestui scop fiind SĂPTĂMÂNA COMEDIEI. Noul proiect va debuta sâmbătă, 1 martie, când în sala Studio va avea loc premiera  comediei FLORI, FETE, FILME SAU BĂIEŢI, de Mimi Brănescu, în regia Antonellei Cornici. Actorii care ne vor prezenta acest spectacol despre tineri, dragoste şi viaţă, cu har şi haz, sunt Alina Danciu, Cecilia Donat, Alex Mărgineanu şi Andrei Elek, totul pe un fond muzical realizat special pentru acest spectacol de cunoscutul muzician Bobo Burlăcianu.

SĂPTĂMÂNA COMEDIEI propune pentru duminică seara o întâlnire cu un spectacol căruia trebuie să îi spunem (din nou!) La Mulţi Ani, întrucât a intrat în al 15-lea an de viaţă. Are deja buletin, este iubit de toată lumea şi face de fiecare dată săli pline. Probabil că v-aţi dat seama deja că este vorba despre APROPO, AŢI CHEMAT POMPIERII?, de Liana Didilescu, jucat cu aceeaşi pasiune, de 15 ani încoace, de Zoltan Lovas. În aceste condiţii, cu siguranţă cei care vor veni duminică seara, de la ora 19,00, în sala mare a teatrului arădean vor avea parte de un spectacol de zile mari, de care se vor (re)îndrăgosti.

Până în data de 9 martie, SĂPTĂMÂNA COMEDIEI va mai prezenta spectacolele CONU LEONIDA FAŢĂ CU REACŢIUNEA (marţi, 4 martie), CERERE ÎN CĂSĂTORIE (miercuri, 5 martie), CĂSĂTORIA (joi, 6 martie), URSUL (sâmbătă, 8 martie) şi TARTUFFE (duminică, 9 martie). Reamintim faptul că preţul unui bilet de intrare la aceste spectacole este de numai 10 lei, ele putând fi achiziţionate de la Agenţia teatrului zilnic, între orele 10,00 – 14,00 şi 17,00 – 19,00.

În concluzie – actori şi tehnicieni deopotrivă au făcut totul ca primăvara să înceapă în Arad sub unul dintre cele mai bune semne cu putinţă: cel al comediei..

Facebook Comments