De la cine a aflat mama lui Marcel Toder că fiul ei a murit

by Cristian Dobre

Mama lui Marcel Toader a vorbit despre moartea fiului ei. Rădița Toader a dezvăluit cum a aflat că băiatul său a încetat din viață.

Mama lui Marcel Toader, Rădița, a declarat, potrivit spynews.ro, că a aflat de la o nepoată că fiul ei a încetat din viață. Femeia a dezvăluit și când a vorbit ultima oară cu acesta.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns… …Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader.

Femeia a spus că trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader va fi dus la Constanța marți, urmând ca înmormântarea să aibă loc la Cumpăna. „Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a explicat mama lui Marcel Toader.

Marcel Toader a încetat din viață în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments