DE CE TREBUIE SA TII CONT CAND ITI CUMPERI O PERECHE DE BLUGI

by Paula Craciun

Cauți să-ți cumperi o pereche de blugi care să te avantajeze? Știm cât de greu îți este să optezi pentru o pereche care să nu te strângă în talie, să se așeze bine pe șolduri și să-ți pună în evidență formele. De aceea, am pregătit o listă cu ce trebuie să ai în vedere când vrei să-ți cumperi blugi.

Nu te concentra pe dimensiune

Atunci când mergi la cumpărături nu căuta blugii doar după dimensiune. Este important să vezi și cum se așază pe tine, dar și cum te simți atunci când îi porți. În plus, specialiștii ne sfătuiesc să nu fim mereu în pas cu moda, deoarece o pereche de blugi care avantajează o altă persoană de vârsta ta, este posibil ca pe tine să nu se așeze bine.

Caută un magazin bun

Este bine să găsești un magazine sau două cu produse de calitate. Este posibil să dai mai mulți bani pe blugi, față de prețul pe care l-ai plăti în alte magazine, dar e bine să-ți cumperi îmbrăcăminte de calitate, pentru a te bucura mai mult timp de ea.

Măsoară-te și vezi ce formă are corpul tău

Odată ce știi ce măsură porți și ce formă are corpul tău îți va fi mult mai ușor să identificii blugii care vor sta cel mai bine pe tine. De exemplu, dacă ai picioare lungi și ești înaltă, ți s-ar potrivi o pereche de blugi drepți, cu talie normală. Femeile care au corpul în formă de pară pot să aleagă blugi puțin largi în partea de jos pentru a atrage atenția de la șolduri și fund.

Nu te grăbi

Găsirea perechii potrivite de blugi necesită timp. Găsește un magazin și probează multe perechi. Alege mai multe stiluri, până când găsești perechea potrivită pentru tine.

Sursa: romaniatv.net
Facebook Comments