De ce trebuie să cumperi un rucsac de damă special dacă ești femeie

by Florian Popa

De ce trebuie să cumperi un rucsac de damă special dacă ești femeie

 

Cum călătoritul a devenit un stil de viață, și modul în care călătorim este important. Iar călătoritul light, cu puține bagaje, este probabil una din cele mai înțelepte decizii pe care le putem lua. Așadar, și achiziționarea unui rucsac de călătorie este una dintre cele mai importante alegeri pe care o avem de făcut înainte de a porni la drum.

Deseori rucsacul este asociat ca fiind casa unui călător, deoarece este locul în care îți păstrezi toate bunurile tale importante. În plus, vei dori ceva care să fie o investiție bună pentru viitor și va trebui să găsești ceva care să aibă dimensiunea potrivită stilului tău de viață.

Acest lucru ne aduce în special la subiectul rucsac de damă, adică rucsacurile făcute special pentru femei. Pentru majoritatea femeilor, un rucsac special va fi o alegere mai bună. Cu toate acestea, este bine să reții și care sunt diferențele dintre rucsacurile de bărbați și cele pentru femei, doar în cazul în care unul de bărbați ar fi mai potrivit pentru tine. Nu are rost să te simți inconfortabil la drum doar pentru că cineva s-a întâmplat să arunce cuvintele „pentru femei” pe etichetă.

Moduri în care un rucsac de damă diferă de cele pentru bărbați:

Umerii sunt mai îngustați. Bărbații au umeri mai largi, în medie, decât femeile, astfel încât un rucsac de damă, destinat femeilor, va fi conceput special în acest sens. A avea un rucsac confortabil – unul care îți ia greutatea de pe umeri – ține de o combinație de diferite caracteristici care interacționează corect. Dacă lățimea curelelor de umăr este greșită, atunci asta îți va îngreuna găsirea echilibrului potrivit.

Trunchiul este mai scurt. Femeile au de obicei un tors mai scurt decât bărbații, astfel încât lungimea rucsacului de la umăr la șold va fi de dimensiuni mai mici. Acest lucru nu este cu adevărat mare lucru, deoarece în zilele noastre multe rucsacuri vor veni cu piese din spate reglabile care îți vor permite să scurtezi sau să prelungești trunchiul.

Diferite centuri de șold. Femeile au fost înzestrate cu șolduri mai mari și mai late decât bărbații. Asta înseamnă că rucsacii nu vor sta la fel pe corpul nostru ca pe al bărbaților. Și, să nu uităm cât de importantă este o centură bună de șold pentru a ne lua greutatea unui rucsac damă de pe umeri.

Deci, în general, te poți aștepta ca un rucsac de damă să fie mai mic, dar asta nu înseamnă că este potrivit pentru fiecare femeie. Vei putea citi adesea bloguri și povești despre fete care merg cu un rucsac bărbătesc pentru că: 1) au umeri mai largi, 2) au trunchiul mai lung, 3) era la reducere sau 4) pur și simplu nu le păsa.

Alegerea unui rucsac damă potrivit se reduce până la urmă la preferințele personale. Dacă nu ești sigur unde să găsești unul sau care este cel potrivit pentru tine, îți sugerăm să te îndrepți către un magazin de articole sportive sau un retailer specializat care să te ajute cu opțiuni de diferite rucsacuri. În caz contrar, puteți cumpăra cu ușurință online.

Facebook Comments