De ce ținută nu are voie să se despartă Kate în nicio vacanță

by Dana B.

Ducele și ducesa de Cambridge nu pleacă în nicio călătorie fără să aibă aceste ținute în bagaj. Nu nu e vorba de vreo bijuterie făcută din paste de prințesa Charlotte și nicio pereche de pantaloni comozi. Este vorba de o ținută all black în caz că, un membru al familiei va muri în absența lor.

Se pare că această regulă nu se aplică doar ducilor de Cambridge, ci întregii familii regale. Când tatăl prințesei Diana, Lord Spencer a murit în timp ce prințul Charles și Diana erau în vacanțî în Alpi în 1992, cuplul regal s-a întors acasă îmbrăcat în aceste ținute negre.

Se pare că regula este orginară  după ce tatăl reginei Elisabeta a II-a, George al VI-lea a murit în 1952. Regina și prințul Phillip participau la un safari în Kenya și fotografii nu au avut voie să-i fotografieze până nu le-au sosit hainele negre.

Nu e singura regulă morbidă a familiei regale. Pe vremuri, nu se permitea ca doi moștenitori ai tronului britanic să zboare cu același avion. În prezent, avioanele au devenit mai sigure și de aceea îi putem vedea pe prințul William și prințul George îmbarcându-se la bordul aceluiași avion.

Membrii familiei regale britanice nu au voie să bea sau să mănânce ceea ce le oferă străinii în numeroasele lor călătorii. Indiferent de cât le este de sete sau de foame, riscul este mult prea mare.

 

Sursa: unica.ro

Facebook Comments