De ce Tania Budi nu s-a căsătorit niciodată

by Cristian Dobre

Motivul pentru care Tania Budi nu s-a căsătorit niciodată! Blondina are 52 de ani! Vedeta, una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă!

Te uiți la Tania Budi și nici nu-ți vine să-i dai 52 de ani! Vedeta arată impecabil și deține un trup perfect, tras prin inel, fiind invidiată de majoritatea doamnelor și domnișoarelor din zilele noastre. Este una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă și, dacă credeați că există un bărbat care i-a pus ”capac” pentru totdeauna, ei bine, nu!

Motivul pentru care Tania Budi nu s-a căsătorit niciodată

Focoasa blondină nu s-a căsătorit niciodată, deși a primit mai multe cereri serioase de-a lungul anilor. Tania Budi este de părere că ceea ce este cu adevărat important, dar mai ales, real, va rămâne acolo mereu. Din nefericire, lucrurile nu au luat traiectoria pe care și-a dorit-o, motiv pentru care nu a făcut marele pas.

”Vreo 3-4 cereri am primit. Nu mai țin minte. Pentru mine trecutul nu există decât ca învățăminte, nu ca amintiri concrete. Nu am timp și nici chef să îmi amintesc ceva ce poate nu a fost atât de important dacă în ziua de azi nu mai există. Ce e important și real, rămâne. Pentru totdeauna. ”, a declarat ea pentru viva.ro.

”Viața mea arată exact așa cum îmi doresc”
Deși nu a îmbrăcat niciodată rochia albă de mireasă, nu are regrete. Vedeta a declarat că viața ei este exact așa cum își dorește și că nu ar schimba absolut nimic. Nu-i pasă de trecut și toate lecțiile pe care le-a primit au format-o persoana care este în prezent. De altfel, are tot timpul de măritiș, nu-i așa?

”Nu am regrete și nici neîmpliniri. Viața mea arată exact așa cum îmi doresc. Iar dacă o să am și alte dorințe, am tot timpul să mi le îndeplinesc.”, a adăugat blondina.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments