De ce și-a închis Demi Lovato pagina de Twitter

by Cristian Dobre

Demi Lovato și-a închis pagina de Twitter după ce a făcut o glumă privind arestarea lui 21 Savage. Un număr uriaș de fani ai rapperului au scris pe pagina ei de Twitter și au criticat-o amintind de problemele ei cu drogurile și supradoza în urma căreia era să își piardă viața, scrie The Sun.

Cântăreața și-a închis contul după ce urmăritorii ei de pe Twitter au jignit-o amintind de dependența ei de droguri și supradoza pe care a luat-o anul trecut. Demi a scris: „Până acum, memeurile despre 21 Savage au fost partea mea favorită de la Super Bowl”. Criticii au început să scrie comentarii dezaprobatoare și i-au atras atenția asupra trecutului ei. Drept răspuns la toate criticile, Demi a anunțat că își închide Twitterul spunând că: „Dacă tot vă luați de mine pentru o glumă, încercați să veniți cu ceva original care nu implică droguri”. Înainte de a închide pagina de Twitter, artista a postat o fotografie cu cineva care scrie cu o pană și a spus că „De asta râdeam… nu faptul că cineva este deportat”.
Un avocat a lui 21 Savage a declarat că încearcă să-l scoată pe clientul său din detenție și să clarifice orice neînțelegere legată de situația lui. În octombrie, Demi Lovato a fost găsită inconștientă în casa sa din Los Angeles. Paramedicii care au sosit să o salveze au tratat-o cu Narcan, un medicament folosit pentru a ameliora simptomele supradozelor. Artista a rămas internată la spitalul Cedars-Sinai, deoarece a suferit unele complicații din cauza supradozei, printre care se numără greață, amețeli și dureri puternice de cap.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments